Yoga Retreat


Yoga retreatIedereen heeft wel eens behoefte om zich terug te trekken, vrij te zijn en volledig bij te komen van het dagelijkse werk, privé en alle gewoonten die je hebt, kortom een complete mindset te ervaren.
Een Yoga Retreat is een uitstekende manier hiervoor
.
In de Retreats van Yoga-Leek-Roden gaan we  o.a. naar top locaties in binnen- en buitenland, maar ook hier op de hoofdlocatie van Yoga-leek-Roden in Nietap (Noord Drenthe) genieten we van bijv. de 1 daagse Yoga Retreats: 
Voor diegene die niet een heel weekend weg kunnen, of geen week vrij kunnen nemen, organiseer ik ook 1 daagse Yoga Retreats hier op de boerderij in Nietap en op idylische plekjes in de omgeving.

In de zomer  van 10-14 juni gaan we opnieuw op retreat naar Portugal! Inschrijving is al begonnen i.v.m. de early bird korting van 10% en de vliegticket bij Ryanair die nu goedkoop is (€70,- retrourtje Eindhoven-Porto) met hele gunstige vliegtijden!
5 dagen verblijven we op deze idylische plek, met een prachtige tuin en zwembad+ ligstoelen, buitenbar/lounge, de mooie yogazaal van
"Vivenda a nossa Coroa", gelegen in de groene heuvels langs de prachtige universiteitsstad Coimbra.
Er zijn 3 mooi ingerichte 4p-bungalows met eigen keuken, zitkamer en zonnig terrasje. Bekijk de locatie uitgebreider op 
www.krooninportugal.com. Het heerlijke eten (dgl. een licht ontbijt, de lunch en het 3 gangen diner, dgl. 2 yogalessen van ruim een uur door goed opgeleide yoga docenten, de facultatieve uitjes in de omgeving zijn uitstekend verzorgd door de Ned. eigenaren Tony en Dies beloven je een heerlijke week! "Vivenda a nossa Coroa" ligt op een mooie wandelroute afstand van het dorp Coja.
All-in prijs voor deze mooie yoga vakantie 10-14 juni is €562,50, met de 10% vroegboek korting t/m januari. Erna is de prijs all-in €625,- (excl. de vliegticket). Ik wil je graag alle informatie geven die je wilt over deze zalige yoga midweek in het 'Groene Hart van Portugal', bel me op doordeweekse dagen tussen 14-17uur als je wilt.

Indien mogelijk ga ik in  het najaar (20 okt. t/m 10 nov. 2019) ook weer terug naar Thailand en neem je graag mee naar het noorden in de regio van ChangMai, dit in samenwerking met de Yogaschool Manuman Yogaretreat Thailand, The Elephant Herritage Changthaiherritage en BookYogaretreat. Info hierover volgt tzt.

Alle informatie en de voorwaarden voor deelname aan één van deze mooie Yoga Retreats kun je opvragen bij:
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Portugal

 

Yoga retreat Yoga retreat

Copyright © 2019 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden