BEDRIJFSYOGA

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Maar ontspanning op de werkplek is soms ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer of er is stress door prestatiedrang/deadlines. Ergens in het lichaam kan dat zich uiten in stijfheid en in sommige gevallen zelfs blessures. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin.

 

Wil je investeren in het welzijn van de medewerkers in je bedrijf, zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim? Dan is bedrijfsyoga een juiste keuze!
Yoga voor souplesse en ontspanning, om daarna weer vitaal te kunnen werken. Tijdens bedrijfsyoga verhelderen ademhaling en ontspanningsoefeningen de geest en verbeteren yogahoudingen het lichamelijk welbevinden. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

 

Yoga-Leek-Roden verzorgt zoveel mogelijk maatwerk in de bedrijfsyoga/stoelyoga beoefening. In een kennismakingsgesprek wordt in goed overleg de benadering gekozen die het beste past bij de deelnemers en bedrijfscultuur.

 

m.i.v. 6 maart 2024 starten de yogalessen in het buurthuis te Nieuw- Roden.

Woensdagochtend, 9:30 - 10:30 uur:  Zaal de Smidse,
ingang Roderweg 86.

Matten aanwezig, fleecedeken zelf meenemen.
deelname is mogelijk per losse les á € 8.- pp

Graag van te voren opgeven per e-mail op deze site:

myrinne@yoga-leek-roden.nl