Bedrijfsyoga / Stoelyoga


Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf, zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim? Dan is Bedrijfsyoga een juiste keuze. Yoga voor geconcentreerde ONTspanning, om erna het werk als vitaal te hervatten. Tijdens de Bedrijfsyoga verfrissen ademhaling en ontspanningsoefeningen de geest en verbeteren yogahoudingen het lichamelijk welbevinden. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

BedrijfsyogaYoga-Leek-Roden verzorgt zoveel mogelijk maatwerk op het gebied van Yoga. In een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijke de benadering gekozen die het beste past bij de individuele deelnemers en een bedrijf.

Voordelen:
- verbeterde lichamelijke -en geestelijke gezondheid van de werknemers
- *meditatie oefening verruimt het bewustzijn en ontwikkelt een open mind, maakt gelukkiger
- originele wijze om invulling geven aan goed werkgeverschap, teambuilding
- concrete manier om een preventief arbo- en ziekteverzuim beleid te voeren

Mindfulness oefeningen:
-
meditatie technieken van 3 minuten en langer, vrij van tradities.
- concentratie oefeningen, aandacht richten.
- stimulans linker -en rechter hersenhelft
- ontspannings oefeningen 
- bodyscan zittend op de stoel

Adem oefeningen:
De yoga oefeningen worden gecombineerd met adem oefeningen (pranayama's). Adembewustzijn ontspant zowel fysiek als mentaal.

Referenties:
Rijks Universiteit in Gron.: S.P.R., BALANS, H.H.S., U.S.V.A., Arbo-Milieudienst R.U.G.  Hotel Langewold in Roden, Dijkmansport Groningen, Challence-sport in Leek, Dijkmansport Gron., Ultimate Roden, Palestra Roden, IKEA in Leek , RABObank Leek, IKEA Gron., SupExperience Groningen, Anker Verzekeringen Gron., IMD in Assen, Cnossen in Leek, diverse teams in Basis -en Middelbaar onderwijs regio Noord Ned., Management BV in Leek, R.S.G. de Borgen in Leek, Ouderenzorg Roden, Novatec Leek, Rechtbank Gron. 

Er zijn diverse bedrijven/instellingen die al veel  baat hebben gehad bij de  Bedrijfsyoga en Stoelyoga van Yoga-Leek-Roden. De Bedrijfsyoga is speciaal ontwikkeld voor op kantoor, zonder matje of aangepaste kleding: laagdrempelig, efficiënt, nuchter en toegankelijk voor jong en oud, man en vrouw.

Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden met Myrinne Jordaan van Yoga-Leek-Roden: tel. 06-40706664 (ma. t/m vr. van 14 tot 17u).

 Deze vorm van Yoga is geïnspireerd door o.a. Stoelyoga-Nederland.nl.


Stoelyoga 

Bewaren

Bewaren

Copyright © 2019 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden