Organisatie Yoga-Leek-Roden/Studio Santee


Even voorstellen:
Mijn naam is Myrinne Jordaan en sinds 1996 moeder van 3 kinderen. Ik ben in het onderwijs werkzaam als CKV-docent en b.o. leerkracht. Sinds 2005 heb ik yoga als lifestyle gekozen en me volledig bijgeschoold bij de erkende yogaberoepsopleidingen, geregistreerd bij de Vereniging Yogadocenten Ned./ Europese Yoga Unie, zodoende ben ik gecertificeerd yogadocente en volg jaarlijkse yogabijscholingen ter acreditatie.
Met veel plezier geef ik al geruime tijd nu yogalessen in mijn eigen Yoga Studio Santee en op locatie bedrijfsyoga lessen.

Yogastudio Santee is creatief onderdeel van Yoga-Leek-Roden. Studio Santee biedt ook een expositie mogelijkheid voor beeldend kunstenaars. In 2021 wordt het woonhuis met bedrijfsruimte na 15 jaren verkocht en maakt Yoga-Leek-Roden/Studio Santee een doorstart naar een prachtige nieuwe locatie hier in de buurt!

Samen met de andere yogadocenten van het team Yoga-Leek-Roden zijn we aangesloten bij de erkenden beroepsvereniging voor yogadocenten Nederland: www.yoganederland.nlDe V.Y.N. is aangesloten bij de E.Y.U. de Europese Yoga Unie: www.europeanyoga.org. De V.Y.N. en de E.Y.U. waarborgen erkenning en kwaliteit in de snel groeiende yoga branche.


Aarde"This planet does not need more succesful people. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kind."
de 14e dalai Lama, ontmoet in 2009, Rotterdam.

 

Copyright © 2020 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden