Organisatie Yoga-Leek-Roden/Studio Santee


Foto's Myrinne JordaanEven voorstellen:
Mijn naam is Myrinne Jordaan, getrouwd en sinds 1996 moeder van 3 kinderen. Ik ben in het onderwijs werkzaam als CKV-docent en b.o. leerkracht. Sinds 2005 heb ik yoga als lifestyle gekozen en me volledig bijgeschoold bij de erkende yogaberoepsopleidingen, geregistreerd bij de Vereniging Yogadocenten Ned./ Europese Yoga Unie, zodoende ben ik gecertificeerd yogadocente en volg jaarlijkse yogabijscholingen ter acreditatie.
Met veel plezier geef ik al geruime tijd nu yogalessen in mijn eigen Yoga Studio Santee, te Nietap en op de H.H.S. en de R.U.G.

Yogastudio Santee is tevens onze woonlocatie en onderdeel van Yoga-Leek-Roden. Studio Santee biedt ook een expositie mogelijkheid voor mijn beeldende vorming en andere beeldend kunstenaars. Exposities worden vermeld in plaatselijke nieuwsbladen.

Wat vooraf ging:
In de wintertijd van 2005 ging voor mij het roer om, nadat we bijna 6 weken met ons hele gezin in een camper door Nieuw-Zeeland hadden gereisd, besloot ik volledig voor de yoga te gaan en begon ik aan de beroepsopleidingen voor yogadocenten bij de V.Y.N. aangesloten Hara en Samsara. In de 4 jarige yoga-opleiding leerde ik over Ayurveda, Advaita Vedanta, de Upanishads en over het Boeddhisme. Yoga en mediteren voelde als thuiskomen. We verlieten de stad Groningen en verhuisden naar het platteland. Hier in Nietap, in de natuurlijke omgeving ben ik me thuis gaan voelen. Naast mijn yogapraktijk Santee/Yoga-Leek-Roden, ben ik werkzaam als basisschoolleerkracht en kunstdocente bij het I.C.O.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor yogadocenten Nederland: www.yoganederland.nlDe V.Y.N. is aangesloten bij de E.Y.U. de Europese Yoga Unie: www.europeanyoga.org

De V.Y.N. en de E.Y.U. waarborgen erkenning en kwaliteit in de snel groeiende yoga branche.


Aarde"This planet does not need more succesful people. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kind."
de 14e dalai Lama, ontmoet in 2009, Rotterdam.

 

Copyright © 2020 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden