Tarieven en Voorwaarden


Yoga voor bedrijven/ office Yoga
€70,- p/u (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding á €0,19 p/km en evt. P-kosten). Het is voor het bedrijf een diepte investering en fiscaal aftrekbaar.


Yoga voor sportscholen
€40,- p/u (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding á €0,19 p/km en evt. P-kosten). De kosten zijn voor de sportschool fiscaal aftrekbaar. Andere yoga stijlen zijn bespreekbaar, Yoga-Leek-Roden beschikt over een netwerk van goed opgeleide yoga docenten in de regio.


Yoga bij Studio Santee in Nietap/ voorwaarden
€12,50 (incl. btw) per yogales van 90 min. Je wordt lid per trimester. Er zijn gemiddeld per 3 maanden 12 lessen.
10% Early Bird-korting, mits voortijdig betaald d.w.z. 1e periode vòòr 1 aug., 2e periode vòòr 20 dec., 3e periode vóór 1 mei. Leden van Yoga-Leek-Roden krijgen leuke voordelen: 10% korting op Yoga Retreates, 10% korting yoga activiteiten bij Studio Santee, 10% korting bij een maand abonnement van 2x p/w yogalessen,....

Tussentijds instromen is mogelijk. Nb. Gemiste yogalessen kunnen in overleg met de yogadocent in de periode worden ingehaald waarin er een yogales is gemist. Restitutie van lidmaatschap is in principe niet mogelijk, tenzij in bijzondere omstandigheid anders is overlegd met Myrinne Jordaan. Mocht er restitutie overeen zijn gekomen, dan wordt er €35,- administratiekosten ingehouden.


Zwangerschapsyoga/ voorwaarden:
€115,- (incl. btw) per 10 lessen van 75 min., incl. gebruik yogamateriaal, water, thee. Een losse zwangerschapsyogales kost €12,50. De partnerles van 90 min. kost €15,- (incl. btw) per stel, incl. drinken en verloskundige begeleiding/ advies. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de cursus: Yoga-Leek-Roden is  aangesloten bij de V.Y.N., de landelijke beroepsvereniging van erkend opgeleide yogadocenten, er wordt dan een factuur separaat gestuurd die je zelf door kan sturen aan je ziektekosten verzekeraar. Je kunt je ook opgeven voor losse lessen, en ook langer doorgaan tot aan de uitgerekende datum als je het fijn vindt na de 10 wekelijkse cursusdagen, overleg dan even de data met je yogadocente. Je kunt deelnemen aan de zwangerschapsyoga na overleg met de yogadocente, zodat er rekening gehouden kan worden met evt. bijzonderheden. Je houdt zelf de eindverantwoordelijkheid, je verloskundige praktijk heeft alle verloskundige expertise en dien jezelf op de hoogte te stelen van evt. aandachtspunten in je zwangerschap, ook tijdens de zwangerschap yogalessen. De yogadocente, of Yoga-Leek-Roden is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, schade of verlies van je spullen. Doorgaans wordt er geen restitutie verleend van het lesgeld, maar moet je stoppen vanwege een onverwachtse gebeurtenis in de zwangerschap wat verdere deelname belemmert, dan is  hierover mondeling overleg met Myrinne Jordaan en kun je het lesgeld terugkrijgen min €35,- aftrek van administratiekosten. 


Individuele Zwangerschapsyoga/ voorwaarden:
Yoga les op maat tijdens de zwangerschap, oftewel: de exclusieve zwangerschapsbegeleiding o.b.v. yoga, houdt in dat er individueel zwangerschapsbegeleiding wordt gegeven met, of zonder je partner. Deze yogalessen op maat á €52,50 (incl. btw) per les van 60 min. Er is van te voren een uitgebreide intake en er wordt een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden deze bijzondere zwangerschapsbegeleiding vanwege mijn lidmaatschap bij de yoga beroepsvereniging V.Y.N., een factuur met BIC code registratie kan dan separaat worden ontvangen. 


2 daagse cursus Samen Bewust Bevallen:
Samen Bewust Bevallen wordt begeleid door Gonny Cappers, gediplomeerd Doula en gecertificeerd Hypnobirthing Therapeute en Myrinne Jordaan, V.Y.N. gediplomeerd en ruim ervaren Yoga docente met specialisaties Hatha-Kashmir yoga, Zwangerschaps Yoga, Kids Yoga, Bedrijfs Yoga en Restoratieve Yoga Therapie.
De S.B.B. is een mooie, intensieve  2 daagse cursus op maat en kost €160,- (incl. btw) per stel. Je ontvangt ook een hand-out met handige tips en tops voor een ontspannen zwangerschap en bevalling. Locatie is Yoga Studio Santee, in Nietap en  bij Praktijk Eigenwijz, in Haren.


Shantala babymassage:
Wil je na de zwangerschapsyogalessen de leuke workshop Shantala Baby massage bij je thuis organiseren. bijv. als reunie met je cursusgroep van de zwangerschapsyoga, dan is de Shantala babymassage les een leuk idee! Per les betaal je €15,- p/p incl. btw, reiskostenvergoeding en instructiemap p/p.
Voor de gastvrouw bij wie het thuis wordt georganiseerd is het geheel gratis en zij ontvangt de natuurlijke babymassage olie en voor haarzelf ook een leuk presentje! Babies vanaf 6 weken kunnen meedoen.
Nb heeft je baby heupdysplasie, overleg dan eerst met de kinderarts van het concultatiebureau.
Deze workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Wil je een uitgebreide kraamtijd volop genieten en verzorgd worden (met je partner) dan informeer je bij:
Praktijk "Hou je Thai" van Karen de Bie. www.houjethai.nl

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Jongerenyoga/ Tieneryoga:
 €65,- (incl. btw en excl. reiskosten vergoeding €0,20 p/km) per klassikale les van 45 min. (max. aantal deelnemers is 20p. De kosten zijn een diepte investering voor de school en fiscaal aftrekbaar. De yogalessen worden op school gegeven, dit is laagdrempelig en praktisch voor de kids/scholieren.


Yoga voor Studenten en Middelbare Scholieren:
Jongeren tot 25 jaar ontvangen 30% korting voor  yoga lessen: i.p.v. €12,50 (incl. btw) per les van 90 min. betalen studenten slechts €8.- pp. Studenten die in Gron. aan de RUG, of de HHS studeren en lid zijn van de ACLO, krijgen hier bij Yoga-Leek-Roden gratis yogales! 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Restoratieve Yoga/ Yoga Therapie:
In sommige gevallen is het mogelijk om vanuit de reguliere yogalessen (tijdelijk) over te stappen naar de Restoratieve Yogalessen/ Yoga Therapie, of de Yoga Nidra.
Mocht je je individueel opgeven voor Yoga Therapie, of  Yoga Nidra dan betaal je per keer €52,50 incl. Btw, voor 75 min., incl. intake.
Sudenten tot 25 jaar krijgen korting van 30%. Sommige kiektekostenverzekeraars vergoeden deze yogasessie i.v.m. mijn registratie bij de beroepsvereniging V.Y.N.
______________________________________________________________________________________________________________________________________

Dus, word je lid van Yoga-Leek-Roden krijg je:
- De mogelijkheid meerdere  yogalessen p/w te gaan doen van verschillende stijlen, of elke week 1x in je vaste lesgroep 1 yogastijl gedurende 3 maanden.
- Gratis On line ondersteuning in yoga beoefening op schriftelijk verzoek.
- voorrang bij inschrijving workshops en de speciale events bij Yoga-Leek-Roden.
- 10% korting bij  vroegboeking op een Yoga Retreat in het binnenland, en buitenland.
- 10% korting op Yoga Workshops / Speciale Events van Yoga-Leek-Roden, zoals bijv. de leuke Yoga+Diner en Yoga & Live muziek.
- de landelijke Yoga Krant gratis (4x p/j) en gratis Yogitea bij alle lessen.
- Draag je nog iemand aan die lid wordt hier bij Yoga-Leek-Roden, dan ontvang jij 1x 10% korting op je lesgeld, of een gratis yogales op een andere lestijd dan je eigen.
- Als je hier de Zwangerschap yogalessen hebben gevolgd, krijg je 10% korting bij deelname aan vervolg yogalessen hier in Yogastudio Santee, binnen 1 jaar.
- Geen stress vanwege stoplichten, files of parkeerproblemen, de Yogastudio Santee ligt in een ruime, landelijke omgeving en parkeren is hier gratis.
- Er staat altijd Yogi tea, water en een knabbel voor je klaar en je kunt je rust vinden in de sfeervolle wachtruimte met yogaboeken en yogatijdschriften, welkom!

 

 

Copyright © 2020 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden