Power Yoga


Power Yoga is afgeleid van de traditie Ashtanga Yoga. Veel mensen die geen verdieping in yoga kliezen, vinden deze vorm van yoga beoefening prettig. Vooral in sportscholen wordt de Power yoga beoefend: yoga als sport, zonder andere intenties. De Power yogadocent geeft op een dynamische manier yoga oefeningen, wat een mix geeft van kracht, evenwicht en rust in jezelf.
Power yoga richt zich met name op het combineren van alle verschillende soorten asana's die naar eigen inzicht van de yogadocent worden toegepast.

Hier in Yogastudio Santee geeft Yogadocent Eildert Schoonhoven de Hatha Yoga op een dynamische manier, waarbij je geen ondersteuning van props nodig hebt en alle kracht/flexibiliteit uit jezelf leert halen. Ook aandacht voor ademoefeningen brengt je in je natuurlijke evenwicht tijdens zijn yogalessen. 

Voor wie is Power yoga geschikt?
Vooral voor mensen die het lichamelijke deel van yoga beoefening willen en niet het mentale, of spirituele deel in yoga beoefenen.

Waar ligt de kwalitiet van deze vorm van yoga?
Door een mix van yoga houdingen in de Power yogales, gebruik je telkens op een andere manier de spieren en is er variatie in de asana's. Door spieren te gebruiken die dat niet gewend zijn, of door spieren op een andere manier te gebruiken dan ze zijn gewend wordt je geprikkeld om sterker/ flexibeler te worden.

Een combi kaart van €40,- per maand, waarmee iedereen wekelijks 2x yogalessen kan volgen is een fijne mix van 2 yoga stijlen. Het is ook mogelijk om een Hatha-Kashmir Yogales, of Hatha Yogales in te halen bij een Power Yogales en andersom. Dit is een manier om eens uit je comfortzone te stappen, ook eens iets nieuws
in yoga beoefening te proberen hier bij Yogastudio Santee. 

Copyright © 2019 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden