Yoga Retreat


Yoga retreatIedereen heeft wel eens behoefte om zich terug te trekken, vrij te zijn en volledig bij te komen van het dagelijkse werk, privé en alle gewoonten die je hebt, kortom een complete mindset te ervaren. Een Yoga Retreat is een uitstekende manier hiervoor.
In de Retreats van Yoga-Leek-Roden gaan we  o.a. naar top locaties in binnen- en buitenland, maar ook hier op de hoofdlocatie van Yoga-leek-Roden in Nietap. Voor diegene die niet een heel weekend weg kunnen, of geen week vrij kunnen nemen, organiseer ik ook 1 daagse Yoga Retreats hier op de boerderij in Nietap en aan het Leekstermeer. Deze intens mooie dagen staan in het kader van prachtge thema's. Op pagina Nieuws kun je hierover meer informatie en de kalender lezen.
Voor een Weekend Retreats is met zorgvuldigheid gekozen om in het voorjaar een Yoga weekend te houden op het schitterende eiland Schiermonnikoog. We verblijven in de comfortabele, hippe accomodatie 'T Aude Koloniehus www.itaudekolonyhus.nl  met prachtig uitzicht over het eiland.  De Hatha-Kashmir yoga lessen worden afgewisseld met de yoga lessen buiten op het strand, in het bos en in de duinen. Soms is er samenwerking met de plaatselijke yogadocente op Schiermonnikoog Josine Olgers.

- In de herfst van 2019 beleven we weer opnieuw een Yoga Retreat in het groene hart van Portugal:
7 dagen verblijf in het sfeervolle resort met zwembad, ruime yoga zaal en Yoga tuin van
"Vivenda a nossa Coroa", gelegen in de groene heuvels van de prachtige universiteitsstad Coimbra. Er zijn 3 mooi ingerichte 4p-bungalows met eigen keuken, zitkamer en zonnig terras. www.krooninportugal.com. Het eten en de uitjes zijn uitstekend verzorgd door de eigenaren Tony en Dies.

Nb De inschrijving voor de Yoga Retreat in Portugal, najaar 2019 nu al mogelijk.

Alle informatie en de voorwaarden voor deelname aan één van deze mooie Yoga Retreats kun je opvragen bij:
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Portugal

 

Yoga retreat Yoga retreat

Copyright © 2018 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden