Tarieven


Yoga voor bedrijven
€70,- p/u (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding á €0,20 p/km en evt. P-kosten). Het is voor het bedrijf een diepte investering en fiscaal aftrekbaar.


Yoga voor sportscholen
€35,- p/u (incl. btw en excl. reiskostenvergoeding á €0,20 p/km en evt. P-kosten). De kosten zijn voor de sportschool fiscaal aftrekbaar.


Yoga bij Studio Santee in Nietap
€12,50 (incl. btw) per yogales van 90 min.
10% Early Bird-korting, mits voortijdig betaald.
Leden van Yoga-Leek-Roden krijgen leuke privileges! (bijv. gratis extra lessen en 10% korting bij diverse leuke Santee activiteiten en kortingen op Yoga-Leek-Roden retreats en workshops).
Tussentijds instromen is mogelijk. Gemiste lessen inhalen is altijd mogelijk in overleg op vrijdagmorgen, 9:00-10:30u.


Early Bird korting
*Geef je je in de zomer op als lid van Studio Santee vòòr 31 augustus,  dan ontvang je 10% Early Bird korting! Zo kun je elk kwartaal bij vroegboeking op de volgende reeks yogalessen opnieuw 10% korting ontvangen, mits voortijdig betaald.
Draag je iemand anders aan die ook lid wordt van Yoga-Leek-Roden, of ga je na de zwangerschapsyoga lessen binnen een jaar door met de reguliere yoga lessen, dan ontvang je éénmalig ook 10% korting!


Zwangerschapsyoga en Postnatale Yoga:
€100,- (incl. btw) per 10 lessen van 60 min., incl. gebruik van yoga materiaal en incl. de partnerles. Een losse zwangerschaps yogales kost €10,- en duurt 60 min. De partnerles kost €25,- (incl. btw) per stel. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de cursus, omdat ik ben aangesloten bij de V.Y.N./E.Y.U. Je kunt je ook opgeven voor losse lessen.


Individuele Zwangerschapsyoga:
Yogales op maat tijdens de zwangerschap, oftewel: de exclusieve zwangerschapsbegeleiding houdt in dat er individueel zwangerschapsbegeleiding wordt gegeven met, of zonder je partner. Deze exclusieve lessen zijn €52,50 (incl. btw) per les van 60 min. Er wordt van te voren een uitgebreide intake gedaan en een handelingsplan opgesteld voor tenminste 2 maanden. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden deze bijzondere zwangerschapsbegeleiding vanwege mijn lidmaatschap bij de yoga beroepsvereniging V.Y.N./E.Y.U.


2 daagse cursus Samen Bewust Bevallen:
Samen Bewust Bevallen wordt begeleid door Gonny Cappers, gediplomeerd Doula en gecertificeerd Hypnobirthing Therapeute en mij, gediplomeerd en ruim ervaren Yoga docente met specialisaties Hatha-Kashmir yoga, Zwangerschaps Yoga, Kids Yoga, Bedrijfs Yoga/Stoel Yoga en Yoga Therapie. De S.B.B. is een mooie, intensieve  2 daagse cursus op maat en kost €150,- (incl. btw) per stel. Je ontvangt ook een hand-out met handige tips en tops voor een ontspannen bevalling. Locatie is Yoga Studio Santee, in Nietap en  bij de doula  Gonny Cappers, Praktijk Eigenwijz, in Haren.


Shantala babymassage:
Wil je na de zwangerschapsyogacursus deze leuke Shantala Baby massage 1x als workshop bij je thuis organiseren als reunie met je cursusgroep van de Zwangerschapsyoga, dan is de éénmalige Shantala baby massage les een leuk idee! Per les betaal je €15,- p/p (incl. btw, reiskostenvergoeding en instructiemap). Voor de gastvrouw bij wie het thuis wordt georganiseerd is het geheel gratis en zij ontvangt ook de biologische babymassage olie als kado! Babies vanaf 6 weken kunnen meedoen.
Deze reunie gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Altijd een erg leuke ervaring om elkaar met de babies terug te zien, als reunie van de zwangerschaps yoga cursus!


Postnatala Yoga:
Per 4x kost deze yoga cursus €45,- (incl. btw en gebruik van het yoga materiaal). Deze yoga lessen zijn speciaal ontwikkeld voor de moeders die net zijn bevallen. Je kunt al vanaf 8 weken na de bevalling beginnen, ook als je m.b.v. een keizersnede bent bevallen en als er minstens 4 deelnemers zijn.
Je moet wel even een lieve oppas hebben thuis, want op deze yoga les kom je zonder je baby en is het uur exlcisief voor jouzelf.
Deze leuke yoga les is 1x in de 14 dagen op de vrijdagochtend van 9:30- 10:15u hier in Yoga Studio Santee in Nietap en we beoefenen alles om weer helemaal fysiek en mentaal in balans te komen!


Kidsyoga en Jongerenyoga:
€65,- (incl. btw en excl. reiskosten vergoeding €0,20 p/km) per klassikale les van 45 min. De kosten zijn een diepte investering voor de school en fiscaal aftrekbaar.
Individuele kinder -of jongeren yoga lessen kosten €45,- per keer (incl. btw). De yoga lessen worden op school gegeven, dit is laagdrempelig en praktisch voor de Kids/scholieren/studenten.


Yoga voor Studenten en middelbare scholieren:
Jongeren tot 25 jaar ontvangen 30% korting voor de Hatha-Kashmir yoga lessen: i.p.v. €12,50 (incl. btw) per les van 90 min. betalen studenten slechts €9,50 pp.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yoga Therapie:
In sommige gevallen is het mogelijk om vanuit de reguliere yoga lessen (tijdelijk) over te stappen naar de individuele Yoga Therapie, of de Nidra Yoga. Mocht je je individueel opgeven voor Yoga Therapie, of  Yoga Nidra dan betaal je per keer €60,- incl. Btw all-in, voor 60 min., dus ook incl. de intake.
Jongeren tot 25 jaar krijgen korting van 30%.
Elk yogaseizoen komt de Mensedieck Therapeute Jetske Zeinstra hier in de de yogastudio Santee voor een speciefieke Yogatherapie les. Asana's worden dan therapeutisch toegepast en er wordt gekeken wat je p/p nodig hebt om chronische pijn te verlichten/verhelpen.
 

 

Copyright © 2018 · Alle Rechten Gereserveerd

Myrinne Jordaan
J.P. Santeeweg 88, 9312 TB Nietap
06-40706664 (ma. t/m vr. 14u-17u)
myrinne@yoga-leek-roden.nl

Logo  Yoga - Leek - Roden